Hostel Boedapest
Boedapest is een populaire bestemming voor backpackers en budgetreizigers, en er zijn dan ook tal van hostels beschikbaar in de stad.

14x Hostel Boedapest

Boedapest is een populaire bestemming voor backpackers en budgetreizigers, en er zijn dan ook tal van hostels beschikbaar in de stad. Hostels bieden vaak goedkope accommodatie in slaapzalen, en sommige hostels bieden ook privékamers. Veel hostels hebben gemeenschappelijke ruimtes, zoals keukens en lounges, waar gasten elkaar kunnen ontmoeten en socializen. Enkele van de meest populaire hostels in Boedapest zijn Maverick Hostel, Carpe Noctem, Retox Party Hostel en Hostel One Budapest. Deze hostels hebben allemaal uitstekende beoordelingen en bieden een geweldige sfeer en veel activiteiten voor reizigers die op zoek zijn naar een leuke en sociale ervaring in Boedapest.
Maverick Hostel
Maverick Hostel is een populaire hostel in het centrum van Boedapest, op loopafstand van de meeste belangrijke bezienswaardigheden. Het biedt zowel slaapzalen als privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een dakterras.
Carpe Noctem
Carpe Noctem is een feesthostel in het centrum van Boedapest, bekend om zijn bruisende sfeer en sociale activiteiten. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een bar en een chill-outruimte.
Retox Party Hostel
Retox Party Hostel is een ander feesthostel in het centrum van Boedapest, met dagelijkse evenementen en activiteiten. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een bar en een dakterras.
Hostel One Budapest
Hostel One Budapest is een sociaal hostel in het centrum van Boedapest, gericht op het creëren van een gemeenschap tussen reizigers. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een bar.
Wombats City Hostel Budapest
Wombats City Hostel Budapest ligt in het hart van Boedapest, op slechts enkele minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een bar.
Avenue Hostel
Avenue Hostel ligt in het centrum van Boedapest, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een dakterras.
Flow Hostel
Flow Hostel ligt in het hart van Boedapest, op slechts enkele minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een dakterras.
Big Fish Hostel
Big Fish Hostel ligt in het centrum van Boedapest, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een bar.
Flow Hostel Dob
Flow Hostel Dob is gevestigd in een historisch gebouw in het centrum van Boedapest en biedt slaapzalen en privékamers. Het heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een dakterras.
Meander Hostel
Meander Hostel ligt in het centrum van Boedapest, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een dakterras.
Budapest Bubble
Budapest Bubble is een gezellig hostel in het hart van Boedapest, op slechts enkele minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een dakterras.
Unity Hostel
Unity Hostel ligt in het centrum van Boedapest, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een bar.
Pal’s Hostel
Pal’s Hostel ligt in het hart van Boedapest, vlakbij de rivier de Donau. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een dakterras met uitzicht op de stad.
Aventura Boutique Hostel
Aventura Boutique Hostel is een klein hostel in het centrum van Boedapest, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het biedt slaapzalen en privékamers en heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, een lounge en een terras. Het hostel is ingericht met een eclectische mix van meubels en decoraties, waardoor het een unieke en huiselijke sfeer heeft.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5
Weer Boedapest

De beste vakantiedeals

Boek jouw reis naar Boedapest via jouw favoriete vakantie aanbieder.
Tui.nl
1611 vakanties.
9.1
5/5
Prijsvrij
405 vakanties.
8.9
4.5/5
Vakantiediscounter
201 vakanties.
9.4
4.5/5
Corendon
183 vakanties.
7.1
4.5/5
Voordeeluitjes
194 vakanties.
7.2
4.5/5
Suntip
233 vakanties.
7.4
4.5/5